A gépjárművek használatba vételéhez minden bérlőnek rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel, illetve ezt kiegészítendő más személyazonosító okmánnyal (pl.: személyi igazolvány és lakcímkártya).
A kölcsönzéshez minimum két év aktív vezetői tapasztalatra van szükség. Emellett a bérlő életkora 21-70 év közé kell essen!
Autóink bérlése előtt kérjük figyelmesen olvassa át a weboldalunkon feltüntetett információkat. Az autó gyártási éve, üzemanyag politikája, váltószerkezete és a futott kilométereinek száma is befolyásolhatja döntését.

Autóbérlési ügyintézésre telephelyünkön és szervízünkben van lehetőség, de igény esetén akár házhoz is szállítjuk a járműveket! A gépjárművek bérlése előtt, kérjük igényét jelezze számunkra weboldalunkon, e-mailben, vagy keresse fel kapcsolattartónkat a megadott telefonszámon!

Amennyiben szükségét érzi, természetesen a bérelt autóját kedvére takaríthatja. Ilyen esetekben kérjük, hogy csak megbízható forrásból származó, jó minőségű tisztítószereket használjon és különösen figyeljen oda a fényezés épségére!

A gépjárművekre alapesetben nem finanszírozunk pályamatricát. Ezt a bérlést követően a bérlő magának finanszírozza. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a megfelelő időtartamú konstrukciót válassza, ugyanis a matricából fennmaradó többlet időt nem áll módunkban visszatéríteni.

A bérelt gépjármű leadására telephelyünkön van lehetőség, a bérleti megállapodásnak megfelelő időpontban. Amennyiben ezt nem tudja teljesíteni, kérjük időben jelezze ezt kapcsolattartó kollégánk felé!

Balesetek sajnos bárkivel előfordulhatnak. hasonló esetben kérjük győződjön meg utasai, illetve saját épségéről és őrizze meg nyugalmát. Az esetről kérjük minél hamarabb értesítse kapcsolattartónkat, valamint juttassa el hozzánk a készült hatósági jegyzőkönyv eredeti példányát!